WordPress-optimointi

350 (+ ALV 24%)

Sivustonikkari käy siivoamassa ja virittämässä olemassa olevat sivusi kuntoon ja varmistaa hakukonelöydettävyyden.

Kuvaus

Tuntuuko siltä, että WordPress-sivustosi olisi päivittämisen tarpeessa? Eivätkö asiakkaasi löydä sinua Googlettamalla? Pelkäätkö, että sivusi suojaukset eivät ole kunnossa ja ne ovat alttiina hyökkäyksille?

Tilaa sivustonikkari käymään kotisivuillasi ja pistämään asiat kuntoon. Käymme läpi kaikki sivustosi toiminnot ja lisäosat. Päivitämme tarpeelliset ja poistelemme ylimääräiset. Käymme samalla läpi hakukoneoptimointiin vaikuttavat tekijät ja varmistamme, että tietoturvasi on kunnossa. Lisäksi säädämme sivustosi päivittymäään jatkossa automaattisesti ja halutessasi liitämme WordPress-sivustosi sosiaalisen median tileihinne.

Saat käynnistämme kattavan raportin, jossa erittelemme kaikki tehdyt toimenpiteet. Lisäksi jokaiseen Sivustonikkarin WordPress-optimointipakettiin kuuluu henkilökohtainen puhelinpalaveri, jonka aikana selvitämme kansantajuisesti ja seikkaperäisesti mitä sivustollenne on optimoinnin aikana tehty ja mitä teidän kannattaa tehdä jatkossa.

Optimointi tehdään 72 tunnin kuluessa tilauksesta. Olemme teihin yhteydessä käyttäjätunnusten saamiseksi.

One thought on “WordPress-optimointi

  1. Wonderful site you have here but I was curious about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get suggestions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *