Tarinaetsivä – erittäin mielenkiintoinen tapaus

Tarinaetsivä-sivuston etusivu

Pääsin tutustumaan Tarinaetsivään ollessani jakamassa hakukoneoptimoinnin ja internetin sisällöntuotannon kultajyväsiä Maailman Paras Blogi -kurssilla viime keväänä. Siitä lähtien olemme hitaasti mutta varmasti edenneet kohti sivuston julkaisua, jonka aika koitti tällä viikolla.

Tarinaetsivän sivusto on hyvin mielenkiintoinen yhdistelmä ainutlaatuista kuvitusta ja jännittävää tekstisisältöä. Myös tekotapa oli tavallisuudesta poikkeava. Välillä viestittelimme WhatsAppin, välillä sähköpostin välityksellä ja loppuvaiheen viilaukset tehtiin puhelimen välityksellä niin, että kävimme kohta kohdalta läpi sivuston jokaisen elementin ja säädimme sen, jos ei nyt ihan täydelliseksi, niin ainakin täydellisyyttä kohti pyrkiväksi 😀

Lopputulos on minun mielestäni ulkoasultaan puoleensavetävä ja moderni, siinä on käytetty mukavasti koko näyttöä, eikä se erikoislaatuisuudestaan huolimatta ole liian erikoinen vaan noudattaa tuttuja nettisivujen käyttöliittymäkonsepteja.

Taustalla runksuttaa luonnollisesti WordPress ja Sivustonikkarin alusta asti värkäämä teema, jossa lähes kaikki toiminnallisuus on toteutettu ilman lisäosia.

Sivu on nyt julkaistu, mutta työ jatkuu vielä ja tätä tullaan kehittämään verkkokaupan ja muutamien erikoisratkaisujen tiimoilta. Jään jännityksellä odottamaan, mitä kaikkea Tarinaetsivä keksii…